Draag een steen(tje) bij!

Draag een steen(tje) bij

De Vrienden van Sonsbeek krijgen als eerste de gelegenheid in te tekenen voor de aanschaf van een speciale steen. Zo kan een bijdrage worden geleverd aan de 12e Sonsbeekmanifestatie van deze zomer.
Het gaat om een gebakken steen van hetzelfde materiaal waarmee de in Arnhem geboren kunstenares Jennifer Tee een groot kunstwerk gaat maken op de weide onder de grote waterval. De stenen worden bedrukt met nerven en bladeren van struiken en bomen uit park Sonsbeek.

Tee wil met haar kunstwerk de samenwerking en communicatie symboliseren tussen planten en bomen. Tegelijk is het een metafoor voor de eenheid van de verschillende gemeenschappen die in de loop der jaren in Arnhem zijn komen wonen. Elke steen is verpakt in een speciaal ontworpen doosje en gaat vergezeld van een echtheidscertificaat en een statement van de kunstenaar. Deze speciale editie kost 100 euro.

Wie op deze manier zijn bijdrage wil leveren, kan een mail sturen naar info@sbstof.org ter attentie van Astrid Ubbink en onder vermelding van ‘editie Jennifer Tee’.