Handen uit de mouwen op de natuurwerkdag op 3 november

Jaarlijks maken Arnhemmers op allerlei manieren gebruik van Park Sonsbeek. Wil je iets terug doen om je betrokkenheid bij dit prachtige rijksmonumentale park te laten zien? Hier is je kans! Op verschillende plekken in het park zijn uiteenlopende klussen te doen in het kader van de landelijke Natuurwerkdag op 3 november.

Klussen zijn er voor jong en oud; en lichte of zware klussen. Er zijn klussen op het ‘droge’ maar ook in het water van de Jansbeek. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om vogelnesten op te hangen, struiken te snoeien, het hertenhuis van vers hooi te voorzien of stinsenbollen te planten. De boswachters zorgen voor de deskundige begeleiding.

Voor je ‘natje’ en je ‘droogje’ zoals lunch, koffie en thee, wordt natuurlijk gezorgd. Aan het eind van de dag wordt je beloond met een hapje en een drankje. Dus steek je handen uit de mouwen en meld je aan via de website www.natuurwerkdag.nl. Daar kan je aangeven aan welke klussen je wilt deelnemen. Via postcode 6814 CE kom je bij Park Sonsbeek, verder wijst het zich vanzelf.

Datum en tijd: 3 november 2018 in Park Sonsbeek van 10.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 16.00 uur.
Inloop: Molenplaats Sonsbeek vanaf 09.15 uur, Zijpendaalseweg 24a, 6814 CL Arnhem.
Vragen: Rik van Dommele, 06-1148 9623

Het digitaal aanmelden gaat als volgt:

  1. ga naar natuurwerkdag.nl
  2. klik op ”uitgebreid zoeken”
  3. vul de postcode 6814 in en druk op ”zoeken”
  4. zoom op het kaartje in naar Sonsbeek. Je ziet dan een tekentje bij verschillende locaties in het bos. Als je met de cursor erop gaat staan en klikt, verschijnt een popup schermpje.
  5. druk op ”info en aanmelden”
  6. lees de informatie die links op het scherm verschijnt.
  7. indien dit een passende klus ik druk op ”doe mee op deze locatie”.
  8. vul je gegevens in.

flyer handen uit de mouwen