Petitie over het beperken evenementen Sonsbeek

De petitie om het aantal evenementen in Sonsbeek te beperken is maar liefst 715 keer ondertekend. Wij zijn heel blij met dit resultaat en zullen deze stem zo goed mogelijk vertegenwoordigen. De petitie is inmiddels aangeboden aan wethouder Cathelijne Bouwkamp.

Naast steun, kregen we natuurlijk ook andere reacties. Een enkeling vond dat er best meer evenementen mogen komen. Maar vrijwel alle andere berichten ademden opluchting en blijdschap dat er ‘eindelijk wat gebeurt aan de evenementenplaag in ons Sonsbeek’.

Margreet van Gastel en Herma Wichman hebben op 6 juni de petitie aangeboden aan wethouder Cathelijne Bouwkamp. Cathelijne was erg positief in haar reactie. De gemeente luistert serieus naar het signaal dat met de petitie is afgegeven. Er wordt intensief overlegd over het verdelen van de evenementen over de verschillende parken die Arnhem rijk is. Ook aan de geluidsoverlast wordt aandacht besteed.

De Vrienden van Sonsbeek houden de vinger aan de pols en houden u op de hoogte middels het bulletin. In onze maandelijkse bestuursvergadering is steeds een vertegenwoordiger van de gemeente aanwezig. Verder hebben wij korte lijnen met ‘het Stadhuis’. Zo mochten wij als bestuur van de Vrienden van Sonsbeek in de afgelopen twaalf maanden zowel burgemeester Ahmed Marcouch als wethouder Cathelijne Bouwkamp ontvangen.

Ben je nog geen lid van de Vrienden van Sonsbeek en wil je toch graag op de hoogte blijven? Voor slechts € 15 per jaar word je Vriend én ontvang je vier keer per jaar ons Bulletin. In dit fraai geïllustreerde kwartaalblad lees je over nieuwe ontwikkelingen en (historische) wetenswaardigheden over onze parken en al wat daar mee te maken heeft.

Meld je nu aan en word vriend van Sonsbeek.